Ga naar de webshop

MVO & Sponsoring

WAT IS MVO?

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan.

Harry Hersbach Tools richt zich sinds enige tijd op het verduurzamen en heeft diverse investeringen gedaan om dit te verwezenlijken. Zo zijn de auto’s alle hybride (Plug-in), de regionale bezorgbus is zelfs volledig elektrisch, is alle verlichting vervangen door Ledverlichting, wordt alleen geprint indien noodzakelijk, de eventueel gebruikte cartridges gaan naar stichting AAP, alsmede diverse printers met milieuvriendelijk was, en gescheiden afval inzameling.

                                       

Nokiantyres

Nokiantyres

Dankzij jullie donatie heeft Team IMTRANS in januari een super mooie cheque van € 12.225 ,- kunnen overhandigen aan Stichting Ambulance Wens.
 
Dit grootse succes heeft ons extra gemotiveerd om nog een keer naar de Noordkaap te rijden. 20 januari 2017 stappen mijn broer Jeroen en ik in de wagen om via een andere route 7000 km af te leggen in 7 dagen. Dit keer rijden we voor Campagneteam Huntington.
 
Wat is de ziekte van Huntington precies?
De dodelijke en erfelijke ziekte Huntington is voor veel mensen nog vrij onbekend. Het heeft de symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS en je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het heeft. Bekijk hier het filmpje van een van de gendragers van de ziekte van Huntington.
 
Sponsormogelijkheden
We zoeken enthousiaste bedrijven die hun naam willen verbinden aan Team IMTRANS en daarmee ook aan Campagneteam Huntington. Zie de flyer in de bijlage. Eigenlijk is in overleg alles mogelijk. Doneren zonder directe tegenprestatie kan bijvoorbeeld ook.
 
Volgen, delen en liken…
Ook als je niet sponsort  kun je ons helpen door ons te volgen, onze berichten te delen en te liken.

Sparta Rotterdam
Stichting Meet The Parents

Stichting Meet The Parents

Stichting Meet the Parents is een stichting van en voor ouders en verzorgers van zorgintensieve kinderen en jongvolwassenen. Maar ook voor de mensen die affinitet met onze doelgroep hebben zoals begeleiders, behandelaren en dergelijken. Kortom voor een ieder die het zorgintensieve kind een warm hart toedraagt. De stichting biedt voor de doelgroep een plek om samen te komen aan. Een plek om elkaar te kunnen ondersteunen en informeren in en over de zorg voor en rondom de kinderen, dit met behulp van diverse themaochtenden en gastsprekers over gerelateerde onderwerpen.De stichting biedt ook ontspanning....even geen zorg....door middel van activiteiten zoals een brunch, een creatieve workshop of onze jaarlijkse Verwendag.

Voor meer informatie: www.meettheparents.net

Roparun, Dylan group Runners
Raceteam Kevin Mijwaart

Raceteam Kevin Mijwaart

Kevin Mijwaart is geboren op 29 April 1999 te Almere. Kevin groeit op in een familie waarvan de meeste behoorlijk bezeten zijn van motorsport. Motorraces kijken op tv en dan steeds maar zeuren om een eigen motortje. Als Kevin bij zijn neef gaat kijken die op dat moment proefrondjes aan het rijden is op een pocketbike is hij meteen door het dolle heen ''dat wil ik ook''. In December '07 gaat hij kijken bij kartcenter Coronel waar pocketbike trainingen werden verreden. Een van de deelnemers vertelde dat hij een motortje te koop had en jullie raden het al … Toen Kevin ook nog het motortje van zijn neef erbij kreeg kon hij niet wachten om te gaan rijden.

In 2008 heeft hij met steun van een aantal familieleden alle trainingen bij Coronel kunnen rijden. Van het één komt het ander en zo neemt Kevin in 2009 deel aan het N.K. Pocketbike bij de Junior A. Hij eindigt dat jaar op een 15e plaats in het kampioenschap. Een jaar later in 2010 eindigt Kevin op een gedeelde 7e plaats. In 2011 rijd hij bij de Junioren B en behaald ondanks een blessure de 6e plaats in de eindstand. Eind 2011 doet Kevin mee aan de selectiedagen voor het Molenaar NSF 100 Championship. Kevin wordt na een theorie dag en twee praktijkdagen geselecteerd om in 2012 te gaan rijden in het Molenaar NSF 100 Championship. In dat jaar wordt Kevin 8e in het kampioenschap met als hoogtepunt een podiumplaats te Emmen.

Ook in 2013 mag Kevin starten in het Molenaar NSF 100 Championship. Een spannend seizoen volgt en Kevin staat z'n mannetje en komt met maar liefst 4 podium-plaatsen op een 4e plaats in de eindstand terecht. Als Kevin door van de Kuinder Motoren benadert wordt om in 2014 Yamaha 125-cup te gaan rijden kan hij niet wachten om ja te zeggen. Het seizoen verloopt boven verwachting. Kevin behaalt twee race overwinningen en zeven podiumplaatsen waardoor hij eindigt op een keurige derde plaats in de eindstand. Direct na het seizoen krijgt Kevin van v/d Kuinder Motoren de mogelijkheid om ook in 2015 weer van start te kunnen gaan in deze competitieve Yamaha R-125 Powered by Gamma Cup. Het seizoen 2015 verloopt zeer goed en Kevin behaald de Nederlandse Titel , en worden er alweer plannen gemaakt voor 2016. De winter trainingen van Heltos en Joey Litjens worden in gang gezet en de kracht en conditie word thuis op pijl gehouden. Kevin gaat wederom een jaar in de Yamaha R-125 Powered by Gamma Cup rijden om zijn titel te verdedigen en wil graag tussendoor het grote circuit gaan verkennen. Dit zal hij gaan doen op motoren met meer cilinder inhoud.

www.raceteamkevinmijwaart.nl

KNGF Geleiden honden
Steyl Promotion

Steyl Promotion

Zangvereniging 'Vriendenkring' uit Steyl (Gemeente Venlo), opgericht op 4 juli 1883, telt momenteel 75leden waaronder 63 zangers. Het koor telt 14 eerste tenoren, 20 tweede tenoren, 18 baritons en 11 bassen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Cor Dorssers uit Swalmen.

www.vriendenkringsteyl.nl

Ronde Tafel Schiedam (RT46)
Businessclub CWO

Businessclub CWO

Dit is een voetbalvereniging in Vlaardingen.

www.svcwo.nl

THB Support
Imtrans, ‘Navigate North’ 2016

Imtrans, ‘Navigate North’ 2016

Ten bate van Stichting Ambulancewens, www.ambulancewens.nl

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

www.facebook.com/NavigateNorthTeamImtrans

Movember
Dopper

Dopper

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater

Lees verder op:

www.dopper.com

Nokiantyres
Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam, een van de drie Rotterdamse clubs welke uitkomt in de Eredivisie.

www.sparta-rotterdam.nl

Stichting Meet The Parents
Roparun, Dylan group Runners

Roparun, Dylan group Runners

De DylanGroup heeft met de DylanGroupRunners vanaf 2009 meegedaan aan de Roparun. Dit evenement wordt in teamverband gelopen waarbij zij een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker. De DylanGroupRunners zijn in deze jaren altijd in de top 5 geëindigd voor wat betreft de opbrengst en hebben een totaal bedrag van € 460.401,- bij elkaar gelopen voor het goede doel.

www.dylangrouprunners.nl

Raceteam Kevin Mijwaart
KNGF Geleiden honden

KNGF Geleiden honden

Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot hun bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap.

www.geleidehond.nl

Steyl Promotion
Ronde Tafel Schiedam (RT46)

Ronde Tafel Schiedam (RT46)

Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

www.rt46.nl

Businessclub CWO
THB Support

THB Support

THB Support is al meer dan 30 jaar actief in de techniek en Support.

We zijn in de tachtiger jaren gestart met het importeren van de Unitron Computers.

Nadat deze markt werdt overspoeld met niet IBM compateble computers zijn we hiermee gestopt

De vraag naar technieken en middelen die niet zo voor de hand liggen groeide. Besturingen voor scheepvaart, regelingen voor klimaat sturingen enz enz . Nu zijn we hoofdzakelijk bezig met Support en Service. THB Support adviseert en ondersteunt opdrachtgevers vanuit een persoonlijke aanpak en een stevige deskundigheid en streeft daarbij naar lange en hechte relaties. Onze medewerkers vormen daarbij de grootste kracht. Wij werken op basis van een evenwichtige visie en willen voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen.

www.thb-support.nl

Imtrans, ‘Navigate North’ 2016
Movember

Movember

Movember

Dopper

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, sales en speciale producten

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.